Свински појадок

Состав: Свинско месо II категорија (мин 20%), пилешко месо (мин 40%), скроб (макс 4%), соини протеини, нитритна сол (<2%), стабилизатор Е451, појачувач на вкус Е621, конзерванс E250, лук, бибер, белковини (мин. 10%), зачини.

Clear

Опис

Енергетска вредност: 773KJ/186Kcal/100гр

Нето: 150g

Се конзумира во рок на 24 часа по отвoрањето. Рокот на употреба е означен на амбалажата.

Доколку производот е подуен, истиот не е за употреба.

Да се чува на суво место до 25°C.

Произведува и полни:

Обелиск Корп Дооел,

Криви Дол ББ,

Северна Македонија