ОБЕЛИСК МЕСНИ ПРОИЗВОДИ

Обелиск Корп е претпријатие кое работи на територијата на Република Македонија во областа на месната индустрија. Веќе 25 години наназад Обелиск Корп се развива во успешна компанија која нуди високо квалитетни производи и услуги за своите клиенти.

Последниот исчекор на претпријатието е инвестицијата во сопствен производствен погон за паштети и месни нарезоци. Производствениот процес е организиран според сите стандарди на НАССАР системот за производство на стерилизирани производи во алуминиумска фолија и лименки.

Резултатот на оваа инвестиција е брендот на производи Кралска со исклучителен квалитет комбиниран со богата арома и вкус. Обелиск Корп ја следи политиката на квалитет, ефикасност и задоволување на потребите на своите клиенти уште од почетокот на своето постоење. Претпријатието е отворено за соработка во секое време.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Истакнуваме

Премиум Квалитет

Секогаш ги избираме најквалитетните месни производи и зачини за нашиот производствен процес, проследено со модерен и безбеден начин на подготовка.

Подготвено за консумација

Благодарение на нашето пакување и процес на производство, нашите производи се со долг рок на траење и подготвени за користење без приготвување.

100% Природни Состојки

Нашите месни производи содржат сертифицирани и квалитетни суровини со цел да може да ви испорачаме природни и вкусни производи.

Традиционална рецептура

Нашите производи се создаваат по традиционален рецепт, со методи кои се усовршуваат во склоп со современата технологија.

Контрола на квалитет

Строго контролираните услови за производство ни овозможуваат да понудиме квалитетни и безбедни производи.
null

Реномирани фарми

Изборот на месо од најреномираните фарми е темелот на квалитетот и вкусот на нашите производи.

Производи

HACCP СЕРТИФИЦИРАНО

  • На самиот почеток на своето постоење, претпријатието Обелиск Корп беше активно во повеќе полиња, нaјмногу се занимаваше пред сè со увоз на месни производи во алуминиумска фолија и лименки од различни производители од регионот.

  • Последниот исчекор на претпријатието е инвестицијата во сопствен производствен погон за паштети и месни нарезоци.

  • Производствениот процес е организиран според сите стандарди на HACCP системот за производство на стерилизирани производи во алуминиумска фолија и лименки.

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

    Локација