Говедски гулаш

Состав: говедско месо (мин. 33%), вода, растително масло, пченично брашно, готварска сол (макс 1,5%), доматно пире, шеќер, зачини.

Упатство за употреба: Говедскиот гулаш е готово јадење кое при послужување треба само да се загрее на умерена температура. Може да се сервира со разни прилози.

Clear

Опис

Енергетска вредност: 502 КЈ/120 Кcal/100 гр, масти 5 гр, заситени масти 1.5гр, jаглехидрати 10.5 гр, шеќери 1.8 гр, протеини 7.7 гр ,вода 65%.

Нето: 200g, 300g, 400g

Да се чува на суво место на температура до +25°C.

Рок на траење 5 години.

Употребливо до датумот означен на амбалажата.

Произведува и полни:

Обелиск Корп Дооел,

Криви Дол ББ,

Северна Македонија