Showing all 5 results

Кралска пилешка паштета

Стерилизиран производ од фино иситнето месо.

Состав: пилешко одвоено месо 30%, пилешки црн дроб мин. 10%, пилешко сврзно ткиво 30%, кромид, лук, нитритна сол (<2%), скроб, масти макс. 35%, зачини, вкупно протеини мин. 8%, згуснувач Е415, соини протеини, растителни влакна, појачувач на вкус Е621.

Кралска јетрена паштета

Стерилизиран производ од фино иситнето месо.

Состав: свинско месо II категорија, (10%), свински црн дроб мин 10%, пилешко одвоено месо 25%, пилешко сврзно ткиво 25%, кромид, лук, нитритна сол (<2%), скроб, масти макс. 35%, зачини, вкупно протеини мин. 8%, згуснувач, Е415, соини протеини, растителни влакна, појачувач на вкус Е621.

Кралска Чајна паштета

Стерилизиран производ од фино иситнето месо.

Состав: свинско месо II категорија (10%), свински црн дроб мин 10%, пилешко одвоено месо 25%, пилешко сврзно ткиво 25%, кромид, лук, нитритна сол (<2%), скроб, масти макс. 35%, зачини, вкупно протеини мин. 8%, згуснувач, Е415, соини протеини, растителни влакна, појачувач на вкус Е621.

Кралска Ловечка паштета

Стерилизиран производ од фино иситнето месо.

Состав: пилешко одвоено месо 30%, пилешки црн дроб мин. 10%, пилешко сврзно ткиво 30%, кромид, лук, нитритна сол (<2%), скроб, масти макс. 35%, зачини, вкупно протеини мин. 8%, згуснувач Е415, соини протеини, растителни влакна, појачувач на вкус Е621.

Говедски појадок

Стерилизиран производ од иситнето месо.

Состав: Говедско месо II категорија (мин. 55%), пилешко месо (мин 10 %), скроб (макс 4%), соини протеини, нитритна сол (<2%), стабилизатор Е451, појачувач на вкус Е621, конзерванс Е250, лук, бибер, белковини (мин.10%), зачини.