Showing all 3 results

Говедски гулаш

Состав: говедско месо (мин. 33%), вода, растително масло, пченично брашно, готварска сол (макс 1,5%), доматно пире, шеќер, зачини.

Упатство за употреба: Говедскиот гулаш е готово јадење кое при послужување треба само да се загрее на умерена температура. Може да се сервира со разни прилози.

Пилешки појадок

Стерилизиран производ од иситнето месо.

Состав: Пилешко месо (мин 60 %), скроб (макс. 4%), соини протеини, нитритна сол (<2%), стабилизатор Е451, појачувач на вкус Е621, конзерванс Е250), лук, бибер, белковини (мин. 10%), зачини.

Свински појадок

Состав: Свинско месо II категорија (мин 20%), пилешко месо (мин 40%), скроб (макс 4%), соини протеини, нитритна сол (<2%), стабилизатор Е451, појачувач на вкус Е621, конзерванс E250, лук, бибер, белковини (мин. 10%), зачини.